· 

Het weer op Terschelling

Maandag 10 mei:

 

Actueel op Terschelling 23.40 uur: buien, ZZW 2 Bft. Temperatuur 12,9 graden.         


Vandaag begint de dag bewolkt en trekt er een enkele bui van west naar oost over het land. De kans op onweer is daarbij klein. In de middag komt vanuit het westen de zon geregeld door. Het is 's middags veelal droog, al is er kans op een plaatselijke bui. Met een middagtemperatuur van 15 graden aan zee is het beduidend minder warm dan van vandaag. De matige, aan zee (vrij) krachtige wind komt uit het zuidwesten. 

Vooruitzichten:      

      

De komende week zien we een normaal Hollands weerbeeld met af en toe zon en een enkele bui. In de middag wordt het 15 tot 17 graden, alleen op dinsdag is het nog wat zachter. Er valt dan wel wat meer regen. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.