· 

Het weer op Terschelling

Maandag 18 oktober:

 

Actueel op Terschelling - Oosterend, 22.50 uur: half bewolkt en vanavond kans op regen, ZZW 4 Bft. Temperatuur 13,2 graden. Neerslag afgelopen etmaal: 0 mm. Watertemperatuur Noordzee 15,5 graden. Luchtdruk < 1017 hPa. 

 

Waarschuwing: Geen.

                   

Vandaag:

is qua weer een sombere dag. Het is bewolkt, nevelig en af en toe valt motregen. De temperatuur stijgt naar maximaal 16 graden op Terschelling. De zuidwestenwind is in de kustprovincies en op het IJsselmeer vrij krachtig en aan zee krachtig, windkracht 6.


Vooruitzichten:

De dagen daarna is het op woensdag en donderdag wisselvallig en onstuimig. Donderdag is tijdens buien eveneens kans op onweer en hagel. Vooral donderdagavond haalt de wind flink uit. Aan de westkust is kans op een stormachtige zuidwester met kans op (zeer) zware windstoten. Op woensdag is het nog erg zacht met lokaal zo'n 20 graden, maar op donderdag koelt het met 13 graden flink af. Vrijdag komen ook nog buien voor en blijft het kwik op 11 graden steken.


 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.