· 

Het weer op Terschelling

Zaterdag 28 mei:

 

Actueel op Terschelling - Oosterend 17.40 uur: half bewolkt, NW 5 Bft. Temperatuur 12,7 graden. Neerslag afgelopen etmaal: 1,3 mm. Luchtdruk: > 1020 hPa. Watertemperatuur Waddenzee: 14,8 graden.

 

Waarschuwing: geen.

                   

Morgen:  

zijn er gedurende de ochtend vooral in het midden en zuiden enkele buien actief. Verder is er opnieuw een afwisseling van zonneschijn en stapelwolken, maar op de meeste plaatsen zal de zon het lastiger hebben dan vandaag. Vooral in het noordoosten zal de bewolking de overhand hebben. In de loop van zondagmiddag zal het vanuit het noorden overal droog worden. Met maxima tussen 12 graden in het noordwestelijk kustgebied tot zo'n 15 graden in het zuiden is het vrij koud voor de tijd van het jaar. De wind waait uit noordelijke richtingen en is matig, in de avond afnemend.


Vooruitzicht:

Volgende week is het eerst nog uitgesproken koel met kans op een bui. Begin juni wordt het warmer en loopt de temperatuur op naar waarden van rond de 20 graden of iets meer, maar de kans op een enkele bui blijft aanwezig. Voor de periode vanaf donderdag is de verwachting erg onzeker.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.