· 

Het weer op Terschelling

Donderdag 06-10-2022:

 

 

Actueel in Oosterend:

 

13.10 uur: licht bewolkt. Wind: ZW 5 Bft. Temperatuur: 15,5 gr. Luchtdruk: > 1026 hpa. Watertemperatuur waddenzee: 14,2 gr.

 

Waarschuwingen: ZW 6-7 bft.

 

Morgen:  

trekken vooral over de noordwestelijke helft van het land wolkenvelden. Wellicht kan daar aan het eind van de middag ook wat lichte regen vallen. In de rest van het land blijft het droog en laat de zon zich geregeld zien. Vrijdagavond neemt de bewolking overal toe en later op de avond begint het in het noordwesten te regenen. De maximumtemperaturen schommelen tussen 15 graden aan zee en 18 graden in Limburg. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, kracht 6 tot 7.


Vooruitzichten:

In het weekend blijft de zon een hoofdrol spelen, al vallen zaterdag ook eerst nog een paar buien. Zondag blijft het droog met geregeld zon. De temperatuur loopt op naar 16 tot 17 graden. Na het weekend valt op maandag weer wat regen, maar vanaf dinsdag is het weer even droog met redelijk wat zon. is er kans op wat regen. De maxima blijven schommelen rond de 16 graden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.