· 

Het weer op Terschelling

Zondag 05-02-2023:

 

 

Actueel in Oosterend:

 

22.35 uur: licht bewolktWind: N 3 Bft. Temperatuur: 6,4 gr. Luchtdruk: > 1043 hpa. Watertemperatuur waddenzee: 6,1 gr.

 

Waarschuwing: geen.

 

Maandag:  

begint de dag plaatselijk met mist, deze verdwijnt in de loop van de ochtend. Verder zijn er perioden met zon en blijft het droog. De meeste zon vinden we in de kustgebieden, in het binnenland zal er iets meer bewolking voorkomen. De maximumtemperatuur komt uit op 8 graden. Er staat een tot matige toenemende wind uit het noordoosten.

Vooruitzichten:

De komende dagen zorgt een hogedrukgebied voor rustig, droog en vrij koud weer. Het is zonnig met in de nacht en ochtend kans op mist. De middagtemperatuur daalt naar een graad of 5, en loopt tegen het weekeinde weer wat op. In de nacht en ochtend gaat het licht tot matig vriezen met minima tussen -1 en -6 graden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.