· 

Het weer op Terschelling

Vrijdag 24-03-2023

 

 

Actueel in Oosterend:

 

10.45 uur: licht bewolkt. Wind: ZW 6 Bft. Temperatuur: 10,1 gr. Luchtdruk: > 998 hpa. Watertemperatuur waddenzee: 9,4 gr.

 

Waarschuwing: windstoten tot 7 bft.

 

Vrijdag:  

zijn er perioden met zon. In de oostelijke helft kunnen er een paar losse buien vallen. In de middag kunnen er in het zuiden en midden een paar stevige (onweers)buien ontstaan met kans op (zware) windstoten. De maxima lopen uiteen van 10 graden op de Wadden tot 14 graden in Limburg. De zuidwestenwind en is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig langs zee.


Vooruitzichten:

De dagen daarna blijft het wisselvallig en met name op zaterdag en maandag winderig weer. Verder gaat de temperatuur langzaamaan dalen en wordt het op dinsdag nog maar 8 graden. Het lijkt dus meer najaar dan voorjaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.