· 

Het weer op Terschelling

Donderdag: 08-02-2024 

 

Actueel in Oosterend:

 

15.40 uur: natte sneeuw. Wind: ZO 4 Bft. Temperatuur: 1,7 gr. Luchtdruk: < 997 hpa. Watertemperatuur Noordzee: 6,6 gr.

 

Waarschuwing: geen.


Vrijdag:

trekt de regen naar het noordoosten weg en volgen nog enkele buien met in het zuidwesten in de loop van de ochtend ook af en toe zon. In de middag laat de zon zich af en toe zien en blijft het droog met in de namiddag en begin van de avond in het westen en noordwesten buien. Het wordt erg zacht voor februari met in de middag een maximumtemperatuur van 10 graden in het noordoosten tot 13 graden in het midden en zuiden van het land. Er staat een matig tot aan zee vrij krachtige zuidenwind. In het noordoosten komt de wind aanvankelijk matig uit het oosten tot zuidoosten. Omdat de wind merkbaar aanwezig is zal het wel frisser aanvoelen dan de thermometer aanwijst. 


Vooruitzichten:

De komende dagen zien we een licht wisselvallig en zacht weertype met veel bewolking, soms wat zon en valt er van tijd tot tijd wat regen of een bui. Van winterweer is dan ook absoluut geen sprake. Op zaterdag wordt het 12 graden, daarna wordt het dagelijks iets minder zacht, maar met een maximumtemperatuur die op dinsdag nog altijd uitkomt op 9 graden blijft het ook dan te zacht voor de tijd van het jaar.


Reactie schrijven

Commentaren: 0