· 

Het weer op Terschelling

Woensdag 29-11-2023

 

 

Actueel in Oosterend:

 

18.20 uur: half bewolkt en winterse buien. Wind: OZO 3 Bft. Temperatuur: 0,6 gr. Luchtdruk: < 1002 hpa. Watertemperatuur Noordzee: 10,5 gr.

 

Waarschuwing:  

 

Donderdag:

start de dag grijs op veel plaatsen met mist en gladheid. Dat kan behoorlijk hinderlijk zijn tijdens de ochtendspits. De mist kan ook erg hardnekkig zijn en zal langzaam oplossen maar mogelijk niet overal. Als dat niet gebeurt blijft het licht vriezen, anders komt de temperatuur enkele graden boven nul uit en gaat de zon geregeld schijnen. In de kustgebieden en dan met name in het noorden kan een winterse bui vallen, in de rest van het land blijft het droog. Waaien doet het nog altijd nauwelijks, alleen aan de noordkust waait een matige noordelijke wind.


Vooruitzichten:

De komende dagen blijft het winters met overdag geregeld zon en in het noordelijk kustgebied een enkele winterse bui. In de loop van zondag wordt de kans op regen en sneeuw weer groter. Het blijft aan de koude kant met in de nacht lichte tot matige vorst en overdag iets boven nul.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.