· 

Het weer op Terschelling

Donderdag 21-09-2023

 

 

Actueel in Oosterend:

 

09.00 uur: regen. Wind: ZW 3 Bft. Temperatuur: 16,2 gr. Luchtdruk: < 995 hpa. Watertemperatuur waddenzee: 17 gr.

 

Waarschuwing:  geen.

 

Donderdag:

laat in het oosten de zon zich nog even zien. Voor de rest is het bewolkt en in steeds meer regio's gaat het regenen. Met name tijdens de middag en in het noordoosten in de avond regent het geruime tijd. In het zuidoosten is onweer mogelijk. Het kwik zakt in de regen naar 16 graden ofwel op veel plaatsen worden de maximumtemperaturen dus al in de nacht bereikt. Langs de oostgrens kan het rond het middaguur nog wel 21 graden worden. De zuidenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. Tegen de middag draait de wind van het westen uit naar west en neemt af. In de middag waait de wind uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig.


Vooruitzichten:

De dagen daarna vallen er vooral op vrijdag buien: in het weekeinde nemen de neerslagkansen af en komt de zon er vaker aan te pas. De temperatuur schommelt rond normaal. Na het weekeinde keert de nazomer terug. Het is dan droog, overwegend zonnig en warm met regionaal zelfs weer zomerse middagtemperaturen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dat is ’t wapen fan Schylgeralân.